— In opdracht — 8 Appartementen De Oostsingel te Bunschoten Spakenburg

Beschrijving

Op de hoek van de Oostsingel en de Zuidwenk komt dit rijk uitgevoerde appartementen gebouw te staan. Het gaat om acht appartementen variërend van 73 m² tot 132 m² die door architect Michiel Blokker zijn ontworpen. Het pand kenmerkt zich door een strakke, mansarde kap met mooie overstekken wat geaccentueerd wordt door de gordingen en de uitgetimmerde, witte goot.

Er is gekozen voor een rood gemêleerde steen met een donkere terugliggende voeg. Dit gaat gepaard met donkere kozijnen, balustrades, hemelwaterafvoeren en hekwerken. Hierdoor krijgt het pand een chic, maar rustig gevelbeeld. De balkons zijn uitgevoerd met een loggia om extra buitenruimte en licht binnen te krijgen. Alle appartementen zijn voorzien van minimaal twee slaapkamers, een aparte berging van circa 5 m² en twee parkeerplaatsen per appartement.

Locatie van de appartementen

De Oostsingel ligt parallel met de Spuistraat waar vroeger de boten aanmeerden. De Oostsingel behoort inmiddels ook tot het centrum van het dorp. De centrale locatie maakt de appartementen courant en zal verschillende doelgroepen aanspreken.

Het gebouw wordt gerealiseerd door lokale (bouw)partners en zal daardoor ook met ‘de Spakenburgse’ passie worden gerealiseerd. Door de prominente plek is iedereen erbij gebaat om een mooi stuk werk af te leveren. Dit is natuurlijk al gebeurd bij het ontwerp in samenwerking met de gemeente.

Wij zullen voor Koelewijn Bouw in dit project de volledige elektrotechnische installatie voor onze rekening nemen.

Comments are closed.